Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομάδας Τηλεκπαίδευσης του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας! Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της σελίδας "Επικοινωνία". Ευχαριστούμε!

Ελεύθερο σεμινάριο φιλολόγων στο Google Classroom !

Καλημέρα σας συνάδελφοι!
Είχα ανακοινώσει ένα πρόγραμμα διδακτικής για την Έκθεση διάρκειας δυο εξαμήνων με έναρξη το εαρινό εξάμηνο και φορέα το ΚΔΒΜ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το Πανεπιστήμιο είναι έτοιμο, αλλά προσωπικά θεώρησα πως θα ήταν προτιμότερο να δρομολογηθεί εντός πλήρους ακαδημαϊκού έτους, άρα από Σεπτέμβριο 2018, ώστε να υπάρχει και καλύτερος προγραμματισμός του χρόνου όλων μας.
Δεν θα ήθελα όμως να αφήσω εκτεθειμένο το συνάδελφο που χρειάζεται επιμόρφωση, γι’ αυτό θεώρησα υποχρέωσή μου να σας προτείνω κάτι εναλλακτικό εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Σκέπτομαι να το υλοποιήσω στο Classroom της Google, μια ιδιαίτερα πρόσφορη και λειτουργική εφαρμογή, όπου θα αναρτώ υλικό σε video, θα απαντώ σε ερωτήσεις και θα υπάρχει διαρκής ανταλλαγή απόψεων.
Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, πρέπει να μου αποστείλετε ένα xxxx@gmail.com , ώστε να σας προσκαλέσω στο Classroom. Μπορείτε να το αποστείλετε μέσω facebook ή στο fotis.pantopoulos@yahoo.com και θα λάβετε πρόσκληση στο mail αυτό.
Έναρξη του Classroom από 1/1/2018 εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ ! / Φώτης Παντόπουλος