Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομάδας Τηλεκπαίδευσης του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας! Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της σελίδας "Επικοινωνία". Ευχαριστούμε!

Έναρξη επαφών και συζητήσεων για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Εργαστηρίου Τηλεκπαίδευσης με το Ημερήσιο Γυμνάσιο Μακρακώμης Φθιώτιδας

Το Εργαστήριό μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη επαφών και συζητήσεων για το ενδεχόμενο της συνεργασίας του με το Ημερήσιο Γυμνάσιο Μακρακώμης Φθιώτιδας. Μετά από πρόσκληση του Διευθυντή κ. Φώτη Παπίστα, τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του Εργαστηρίου Φώτης Παντόπουλος και Ιωάννα Χαλβαντζή επισκέφθηκαν την Τρίτη 11/12/2018 το σχολείο, όπου και ενημέρωσαν τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για τις δράσεις του Εργαστηρίου μέχρι σήμερα, αλλά και για εκείνες που πρόκειται να υλοποιηθούν εφόσον ευδοκιμήσει η συνεργασία αυτή.

Η θέση του Εργαστηρίου στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Φθιώτιδας είναι γνωστή ήδη από την ίδρυσή του με την πρώτη Ημερίδα Διδακτικής για εκπαιδευτικούς το 2015 και φυσικά με την Εκπαιδευτική Τηλεόραση που παρέχει σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας για τρίτη συνεχή χρονιά με την τηλεοπτική εκπομπή “Η ώρα του Δασκάλου”, που αφορά το μάθημα της Έκθεσης, κάθε Σάββατο στις 2 μμ.

Με αφορμή την ανακοίνωση της έναρξης των επαφών για τη διερεύνηση του ενδεχομένου αυτής της συνεργασίας, ευχαριστούμε το Γυμνάσιο Μακρακώμης για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για παροχή υποστήριξης στο εκπαιδευτικό έργο τόσο των σχολείων της Φθιώτιδας, όσο και όλης της χώρας, όπως άλλωστε έχουμε αποδείξει με τις δωρεάν διαλέξεις Διδακτικής για εκπαιδευτικούς σε όλη την Ελλάδα από το 2015. Είμαστε εδώ και αναμένουμε την πρόσκλησή σας!