Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομάδας Τηλεκπαίδευσης του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας! Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της σελίδας "Επικοινωνία". Ευχαριστούμε!

Ευχαριστήριο δημοσίευμα για την Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης στο Ηράκλειο την 19/2/2017

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως γνωρίζετε από σχετικά δημοσιεύματα, τα τελευταία τρία χρόνια στα πλαίσια του έργου “My name is Teacher” διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα σεμινάρια και ημερίδες επιμόρφωσης φιλολόγων στη Διδακτική του μαθήματος της Έκθεσης σύμφωνα με το μοντέλο που πρεσβεύουμε. Την Κυριακή 19/2/2017 διοργανώθηκε μια ακόμα ημερίδα στο Ηράκλειο Κρήτης από τη Σχολή Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Εργαστήριο Τηλεκπαίδευσης του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Πρόγραμμα “My name is Teacher” και την τηλεοπτική εκπομπή “Η ώρα του Δασκάλου”. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους, ζητώντας μας να προγραμματίσουμε άμεσα τον Β’ Κύκλο της Έκθεσης, καθώς και αντίστοιχη επιμόρφωση στην Ιστορία, κάτι για το οποίο δεσμευτήκαμε ήδη, μετά και από αιτήματα συναδέλφων σε άλλες πόλεις.

Για την ημερίδα στο Ηράκλειο, η οποία πρέπει να σημειώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση από τον αρχικό προγραμματισμό λόγω δυσχερειών στην εύρεση αίθουσας, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους παρακάτω, φορείς, επιχειρήσεις και πρόσωπα, για την ιδιαίτερη αλλά και πολύτιμη συνεισφορά του καθενός στην πραγματοποίηση της δράσης μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ …

  • Ελευθερία Δεληγιάννη, Κοινωνική Λειτουργό, για τη βοήθειά της και τις επιστημονικές συμβουλές της σε πτυχές του έργου μας.

  • Γιάννη Ματαλλιωτάκη, για τη βοήθειά του στον προγραμματισμό της ημερίδας και τη φιλοξενία.
  • Επιχείρηση DEALS Cafe & Wine Bar, για τη φιλοξενία.

  • Επιχείρηση VERANDA all day cafe & restaurant των Επιχειρήσεων Χατζάκη και τον ίδιο τον κ. Χάρη Χατζάκη για τη φιλοξενία.