Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομάδας Τηλεκπαίδευσης του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας! Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της σελίδας "Επικοινωνία". Ευχαριστούμε!

Προβολή του εκπαιδευτικού έργου του Εργαστηρίου σε όλη τη χώρα μέσω τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών

Κύριοι,
Επικοινωνώ μαζί σας εκ μέρους του Τμήματος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το Τμήμα μας (cs.uth.gr) με έδρα τη Λαμία, αναπτύσσει από το 2014, όπως μπορείτε να δείτε (elearning.cs.uth.gr) ένα καινοτόμο πρόγραμμα για την εκπαίδευση (https://www.youtube.com/channel/UC8v2YS9wkxAyV1KLKNt87wA) με έμφαση στην Έκθεση Πανελλαδικών, την Ιστορία και τη Συμβουλευτική, που αφορά εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς (δημιουργία 2012), το οποίο προσφέρουμε ανιδιοτελώς σε όλη την Ελλάδα με κατά τόπους σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Το πρόγραμμά μας διαθέτει επίσης ραδιοφωνική και τηλεοπτική εκπομπή.
Για την καλύτερη διάχυση του περιεχομένου του έργου σκεφτήκαμε να επιλέξουμε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς (έναν ανά νομό και όχι ανταγωνιστικούς σε κοινές περιοχές/αν από λάθος μας υπάρχει αλληλοκάλυψη και εσείς ενδιαφέρεστε, ενημερώστε μας να το ρυθμίσουμε μαζί) σε όλη την επικράτεια. Η πρότασή μας είναι η εξής: Φιλοξενούμε τους σταθμούς ως συνεργάτες στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου μας και κάθε εβδομάδα τους αποστέλλουμε 10λεπτο ηχητικό γραμμένο από εμάς σε studio (θα προηγείται η ηχητική μας ταυτότητα/λογότυπο) με θέματα του αντικειμένου μας (Έκθεση Πανελλαδικών, Ιστορία Πανελλαδικών, Συμβουλευτική υποψηφίων και γονέων), τα οποία θα παίζουν μια φορά σε προσυμφωνημένη μεταξύ μας ζώνη/ώρα και φυσικά οποτεδήποτε άλλοτε επιθυμεί ο σταθμός, με στόχο το όφελος του τοπικού πληθυσμού.
Από πλευράς μας φυσικά δεν υπάρχει καμιά απαίτηση και μόνος στόχος είναι η ανιδιοτελής στήριξη των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων. Είμαι ο δημιουργός του προγράμματος και υπεύθυνος της ερευνητικής ομάδας του Εργαστηρίου. Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Αναμένω απάντησή σας. Ευχαριστώ !
Fotis Pantopoulos