Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομάδας Τηλεκπαίδευσης του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας! Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της σελίδας "Επικοινωνία". Ευχαριστούμε!

Το Zoom.us και το κανάλι της Κερκίδας στο YouTube για Διαδικτυακές Συναντήσεις Φιλολόγων

Ένα νέο εργαλείο έρχεται να προστεθεί στη φαρέτρα των εκπαιδευτικών που αγαπούν κι αγκαλιάζουν χωρίς φόβο τις νέες τεχνολογίες. Πρόκειται για την εφαρμογή-υπηρεσία τηλεδιάσκεψης zoom.us η οποία επιτρέπει τη σύνδεση έως και 100 ατόμων ταυτόχρονα και την ανταλλαγή εικόνας και ήχου.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, όπως υπολογιστής, tablet, κινητό τηλέφωνο. Προκειμένου να συμμετάσχουν σε μία τηλεδιάσκεψη δεν απαιτείται η εγγραφή τους (login) στην υπηρεσία, αλλά μόνο η σύνδεσή τους στην ενεργή τηλεδιάσκεψη μέσω της χρήσης του ειδικού λογισμικού….

Κάθε τηλεδιάσκεψη θα προσφέρεται για τους ενδιαφερόμενους και σε live streaming και στη συνέχεια θα αποθηκεύεται στο κανάλι της Κερκίδας των Φιλολόγων στο YouTube, ώστε να είναι διαθέσιμη και για ασύγχρονη παρακολούθηση.

>>> https://filologika.gr/zoom-us-gia-diadiktyakes-synantiseis-filologon/